8. elokuuta 2010

Niin lähellä

..se ykköstulos. Mutta niinkin kaukana kuin paikallamakuun verran. Coody nousi taas. Mutta tällä kertaa 'syystä'. Ilmeisesti joku herhiläinen häiritsi n. 30 sekunnin kohdalla ja se nousi raapimaan korvaansa. Tämän jälkeen meni istumisen kautta takaisin maahan. Ei siis liikkunut eteenpäin ja oli muutenkin rauhallinen. Mutta menihän se nollille piruvie.

Loput liikkeet oli ihan mahtavuutta.

Seuraaminen hihnassa 9½ ja ilman hihnaa 8½. Irti ollessaan vähän haahuili ja yksi perusasento taisi jäädä tekemättä, mutta selkeää parannusta.
Liikkeestä maahanmenossa jouduin antamaan kaksoiskäskyn. Jäi alussa vähän jälkeen ( ravisteli ilmeisesti päätään ). Luoksetulo ihan priima, ei hypännyt vasten! Siitä 10. Liikkeestä seisomisesta 9½. Taisi valua hieman. Ja lopuksi estehypystä kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. :)

Harmittaaa!! Jos paikkamakuu olisi onnistunut niin oltaisi repäisty aika pisteet.. Mutta olen kyllä todella iloinen siitä, että tuon vire pysyy hyvin koko kokeen ajan ja se tekee hommia loppuun asti.

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 0
Seuraaminen kytkettynä 9½
Seuraaminen taluttimetta 8½
Liikkeestä maahanmeno 7
Luoksetulo 10
Liikkeestä seisominen 9½
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 9
155p.

Coody ravisteli päätään kokeen jälkeen tosi paljon ja sen oikea korva on yhdestä kohdasta tosi kipeä. Huomasin sen aristelevan korvaansa jo eilen. Liekkö joku öttiäinen sitä purrut vai onko korva sitten tulehtunut. Toivottavasti ei tarvitse antibioottia, muuten jää rotumestikset väliin.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Hitsi, miten oikeesti harmitti teidän puolesta! Coody teki niin huipusti eikä se korvan rapsuttelu mikään iso juttu ollut. Möh.

HeidiU kirjoitti...

tosi harmi kyllä, kun muuten meni niin hienosti! no, kaukana se ei ole..turhauttava tieto, tiedän ;)