14. elokuuta 2010

3,10 sekunnin mies

Ollaan käyty mustikassa, tehty Deccikselle jälki, treenailtu tokoa ja käyty liitelemässä aksaa.

Mustikan saldo oli huono! Miten metsästä voikaan löytyä niin vähän marjaa. Saatiin kuitenkin mustikkapiirakka uuniin ja muutama marja omaankin ( ja koirien ) suuhun.
Tallasin Declalle n. 30 metrin jäljen ennen kun lähdettiin mustikkaan ja se vanheni noin tunnin verran. Juustoja oli n. metrin välein, joka paransi keskittymistä huomattavasti verrattuna siihen, että nameja olisi ollut joka askeleella. Dee ajoi jäljen ihan erihienosti! Näitä pitää tehdä syksyn mittaan lisää. Ei tuosta mitään hakukoiraa tule, siitä tulee jälkikoira. :)

Ollaan tokoiltu Coodyn kanssa pihalla. Lyhyitä treenejä, joihin on kuulunut mm. perusasentoja, maahanmenoja ja täyskäännöksiä. Mutta, se mistä olen erityisen iloinen on, että Coody osaa muutaman kerran treenauksen jälkeen noutoliikkeen! Pientä fiksausta siinä on, mutta perusasiat ovat hallussa. Ihan mahtavaa miten nopeasti tuo sen oppi. Enää kaukot kuntoon, niin mehän ollaan jo avoimessa. ;)

Torstaina käytiin agireeneissä tekemässä Sanna Kataisen koulutuksen rataa. Coodyn kanssa se meni jo ajoittain ihan hienosti. Decciksen kanssa päästiin lähdöstä maaliin asti kunnialla, mitä nyt siinä välissä oli hieman hakemista, mutta eihän meidän kakaran vielä mitään tarvitsekaan osata.
Siinä sivussa tehtiin Coodyn kanssa keppejä, jotka meni tällä kertaa tosi hienosti. Muutaman kerran pujahti loivasta avokulmasta 2. tai 3. väliin, mutta vauhti alkaa olla jo hyvällä mallilla. Otin sekuntikellolla aikaa ja Coodyn kepittäminen vie tällä hetkellä 3,1 sekuntia nurmialustalla. Coodyn moottori agilitya kohtaan on tällä hetkellä ihan mahtavaa. Se jaksaa tehdä töitä, vaikka olisi kuuma ja toistoja takana enemmänkin. Toki vauhti hiipuu treenin myötä, mutta vire alkaa olla kohdillaan. Toivotaan, että se pysyy näin korkealla jatkossakin.

Viikko vielä ja me otetaan suunta kohti Hyvinkään rotumestiksiä!

1 kommentti:

Maiju kirjoitti...

Huikee aika :D

ps. Meillä muuten on sivut vaihtuneet. www.partasuut.blogspot.com