5. marraskuuta 2010

Kirjaimellisesti kovapäinen koira

Coody nimittäin ja tässä on tiistai-illan luovuuden tulos:


Coody päätti pistää mamman purukaluston uuteen uskoon. Jätkä kävi treeneissä niin pahasti ylikierroksilla, että hyppiessään vasten se kolautti päänsä miun leukaan ja tuossa on tulos. Luojalle kiitos vakuutuksellisesta lisenssistä, jossa on omavastuuta 0 euroa! :)

Coody ei päässyt tekemään kuin kerran keppejä, mutta Declan kanssa humputeltiin tauon jälkeen toista kertaa.Teemana olivat ansat, joihin ei ihme kyllä langettukaan. Nuutseri kulki vieläpä vallan hienosti ja hyvää vauhtia! Lainarusselin jälkeen maxikoiraa on vallan haastavaa ohjata, mutta koska Decla ei säntäile päättömästi jokaiseen ilmansuuntaan, on se tälläisillä radoilla melko helppo kuskattava. Pientä reeniä kaivataan takaakierroissa, putkien takaaleikkauksissa ja keppien sisäänmenoissa mutta muuten alkaa olla aika valmis paketti. Toivotaan, ettei kutina pilaa meidän itsenäisyyspäivän startteja..

Valitettavan vähän tulee otettua kuvia. Tälläisessä harmaassa säässä toisaalta ei tee edes mieli niitä räpsiä. Mutta lupaan laittaa lähiaikoina niitäkin!

Huomenna meillä olisi tän syksyn viimeinen tokokoe, josta toivottavasti se viimeinen ykkönen tulisi. Koe on tosin hallissa ja meillä kun hallikokeet ei mitenkään erityisen hyvin ole mennyt.. No, pientä viilausta tänä iltana niin eiköhän se tästä.

3 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

O____O
Pitäskö pistää se snautserihaave vielä jäihin... Hammas poikki, et oo tosissas! :D

Saara kirjoitti...

voi kyllä! :D snautserihaavetta et laita missään nimessä jäihin, jotta saat itelleskin näin katu-uskottavan hymyn. ;)

Josefiina kirjoitti...

On kyllä, katu-uskottava on juuri se sana :D