24. marraskuuta 2010

Bon apetit !

Voisin hieman päivitellä meidän syömistä. Decla on siirtynyt takaisin barffiin, eli raakaruokintaan. Tätä ennen se on syönyt NEUta ja omatekoista riisi-lihamössöä. Liha on ollut nyt pelkkää broiskua, mutta tarkoitus olisi laajentaa menuuta kalkkunaan, kalaan, riistaan ym. Töitähän tämä teettää pikkuisen enemmän kuin pelkkien raksujen kuppiin kaataminen, mutta hyvin ollaan selviydytty.



päivän ruokalistalla kasvismössö, broilerin jauheliha ja broilerin kauloja

Ja seuraavaksi muutama kuva miten meillä otetaan rennosti. Decla rentoutuu lähinnä kaivautumalla mahdollisimman syvälle vällyihin.


Ja tässä olisi meidän maanantain treeni, joka meni niin vallan mainiosti, että erehdyin ilmoittamaan Declan kahdelle radalle itsenäisyyspäivänkisoissa. Nyt en tiedä uskallanko sitä enää treeneihin viedä, jotta ei masennus iskisi :D


Rata oli ihan mahdottoman kiva! Suunnittelin treenin valssitreeniksi, jossa se toimi erinomaisesti. Decla meinasin ennakoivissa valsseissa ( 7 & 8 ) tiputtaa palikat ja rimat, joten niiden kanssa täytyy olla tarkkana. Muutenkin pitää olla sormet ristissä sen suhteen, että rimat olisivat mahdollisimman alhaalla, sillä meillä tuo korkeushyppy ei oikein luonnistu. Mutta.. reilun viikon päästä juoksen siis 8 starttia ja kaikki eri luokissa! Toivotaan antoisaa päivää.

Ei kommentteja: