24. marraskuuta 2010

Kumpa tassut kulkisivat nopeammin

Meillä oli erittäin onnistunut Varkauden kisareissu lauantaina. Reissuun lähdettiin aamuvarhaisella, koska juoksin Sylvin ja Kertun kanssa mini1 -radat. Aamusella pakkasta oli pari astetta, mutta päivän mittaan se kiristyi ja illasta tuntui, että kisaamme napajäätiköllä.

Kertun agilityrata oli harmittava hylky. Rimat olivat 30 cm ja Kesupa päättikin sitten harrastaa eräällä hypyllä rimanalitusta. En jäänyt korjaamaan, vaan tehtiin loppuun asti täysillä. Sypelle ensimmäiseltä nollavoitto ja toinen LUVA.

Kerttu
http://www.youtube.com/watch?v=2_a1N4A_9gw&feature=related
Sylvi
http://www.youtube.com/watch?v=T69c61O5zMk

Hyppyradalla Kertulle kepeiltä vitonen, jonka jälkeen testailin vähän takaaleikkausta ja muuta. Tältäkin radalta rimanalitus. No Sypen kanssa tehtiin hieno nolla ja kaapattiin Varkaudesta serti kakkosluokkaan. Ei kauaa neidin nokka tuhissut ykkösissä ( 4 starttia ).

Kerttu
http://www.youtube.com/watch?v=92WHyBhGvRI&feature=related
Sylvi
http://www.youtube.com/watch?v=ykNV1WyrPfA&feature=related

Ennen kolmosten alkua ehdimme hyvin käydä syömässä ja ottaa hetki rennosti. Pitkän päivän päätteeksi tavoitteet olivat lähinnä saada radat kunnialla loppuun.

Agilityrata floppasi jo toisena olevalle puomille, jonka jälkeen tuli miltei 180 asteen käännös takaisinpäin. Tein käännöksen turhan jyrkästi ja Coody lähti suorittamaan puomia uudelleen. Siitä HYL ja loppurata olikin fiasko.
Hyppyrata sisälsi muutaman kinkkisen kohdan, joissa meinasi mopo karata käsistä, mutta muutamalla 'tässä' -karjaisulla selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Lopulta maaliin tultiin nollaa tehden. Valitettavasti aika ei riittänyt taaskaan ja jäimme ihanneajasta +1,53 sekuntia. Harmittaa!

Coodyn radoista ei valitettavasti ole videoita.

Kisoista muistiinpanoina

Kerttu&Sylvi
-rimat maksimikorkeudessa myös treeneissä
-kepit
-varmuutta kontakteille
-lähdöt (varsinkin Kerttu)
+Kertun asenne!

Coody
-vauhtia
-laajat käännökset
+hyvät kontaktit, aavistuksen hitaat
+kepit!

Hyvillä mielin sai lähteä ajelemaan Joensuuta päin! :)

Ei kommentteja: