31. heinäkuuta 2010

Pennuntuoksua

Mikään, ei mikään voita sitä vauvasnautserin tuoksua!

Käväistiin tosiaan eilen katsomassa Coodyn kasvattajan luona 6 viikkoisia tiskiharjoja. Mukaan olisin voinut ottaa vaikka kaikki.. Kivan oloinen pentue, varsinkin tytöt olivat melkoisia menijöitä ja niiden kanssa saa varmaankin olla helisemässä muutamaan otteeseen. Onnea vaan uusille omistajille ;). Onneksi pari muutakin pentuetta on nyt syssymmällä tulossa, niin saa käydä halimassa pentusia enemmänkin.

Kuvia ei valitettavasti ole, kun kamerasta loppui akku ensimmäisen otoksen jälkeen.

Tänään käytiin aamulla ottamassa Maijun ja Rommelin kanssa aksaa. Lämmin oli, mutta onneksi tuuli sen verran, ettei ihan tukalaksi käynyt. Tarkoituksena oli harjoitella varsinkin keppejä, mutta tehtiin me vähän muutakin. Declan agiliito näyttää jo ihan kelvolliselta. Tänään viimeinen vauhti oli poissa, mutta periaatteessahan se on muuten aika kisavalmis. Vain kepit, pussi ja muuri tarvitsevat viilausta. Valitettavasti lääkitseminen sotkee kaikki kisasuunnitelmat. Jos sille aletaan syöttämään kortisonia jatkuvasti niin meidän kisaamishaaveet loppuvat siihen. Mutta toivotaan parasta.
Coodylla oli höyryjä mitä päästellä. Jätkä oli ihan intopiukeana kun sai pitkästä aikaa tehdä aksahommia. Kuumuus verotti myös Coodyn vauhtia, mutta muuten meno oli ihan huippua. Lopuksi otettiin puolikkaita keppejä niin, että päässä oli namikuppi. Tein takaaleikkauksia ja hain etäisyyttä. Onnistui silloin kun löysi oikeaan väliin ( melkein aina! ). Tästä se lähtee ja rotumestaruuksissa avataan sm-0 tili !

1 kommentti:

Josefiina kirjoitti...

MITÄÄÄÄH ei kuvia! :D :@
Pentusia.. voin VAIN kuvitella.

Tuun käymään teillä heti huomenna ja otan Coodyn mukaani Tornioon moikka!