1. heinäkuuta 2010

Näytelmöintiä ja aksahommia

Tiistaina touhuttiin SSPK alaosaston mätsäreiden parissa. Otin Coodyn turistoloimaan, mutta lopulta päätin ilmoittaa sen kehäänkin. Pyörähdettiin snautsereille ja pinsereille tarkoitetussa luokassa ja voitettiin se ollen PUN1, vaikka hieman oli jätkä muissa maailmoissa ja perässä vedettävää mallia. Se viimeinen draivi ja näyttävyys puuttui, millä Moodinen yleensä tuomarit hurmaa. Best in show kehässä sijoituimme kolmansiksi (3/5), joten ei se ihan turha reissu ollut ja kotiinviemiseksi saatiin ihan kivasti kaikkea.

Tänään lähdettiin pitkästä aikaa agiliitotreeneihin. Coodylla ei ollut kentälle mentäessä mikään muu päässä kuin Decla, joten herättely vei hieman aikaa. Tehtiin muita odotellessa vähän tokohyppyä. Jumitti eikä meinannut hypätä! No otettiin loppuun muutama vauhista hyvällä palkalla, joten eiköhän se tästä.

Ilma oli melkoisen helteinen, joten meno oli sen mukaista; laiskaa. Mutta loppujen lopuksi ihan tyytyväinen saa olla. Tehtiin valssitreeniä, jossa vaadittiin nopeaa kääntymistä ja pieniä kaarroksia. Ei onnistu meiltä! Pikkusen muistuteltiin myös miten pujahdetaan keppien oikeaan väliin ja ihan kivasti se sen jo löytää.


Ensi viikolla voisi kokeilla millainen purtava on se paljon puhuttu maxien SM karsintarata ;)

Ei kommentteja: