8. heinäkuuta 2010

Ei se ihan mahdoton ollut!

Hellelukemia uhmaten suunnattiin tänään aksakentälle treenaamaan. Ilma on ollut koko päivän TODELLA hiostava ja lämmin, joten reenejä siirrettiin vieläkin myöhemmäksi ( 20.30 ), jolloin lämpötila oli jo jokseenkin siedettävissä lukemissa.

Päivän pulmana oli tämä: http://www.agilityliitto.fi/wordpress/?p=2221 , eli sm maxien karsintarata.

Ainoa paha kohta tuossa minun mielestäni oli keppien jälkeen putkeen vieminen, sillä meidän rakit ei kovin hyvin pimeään putkeen irtoa. Muuten tuo oli loppujen lopuksi aika peruskauraa? Varmasti on vaativa irtoaville ja nopeille koirille, mutta meille tuo oli passeli ja jopa möllitasoiset koirat selvisivät kunnialla tuosta pyörityksestä !

Decla pääsi tänään pitkästä aikaa reenaamaan ja oli kuin mikäkin maailmanvallottaja. Kierrokset katossa se kommentoi muiden koirien suorituksia. Omalla vuorolla se sitten teki hommia, mutta kaikkien ihanien poikaystävien hajut meinasi vallan viedä huomion toisaalle. Tehtiin myös pari toistoa keinulla ja ai että se on hieno! Loppu vähän heittelehtii, mutta nopea! Kaikenkaikkiaan helteen huomion ottaen treenit meni erihyvin!

Coodykin teki tosi kivasti hommia. Muutaman kerran karkasi päättäväisesti väärälle esteelle kun en saanut kääntymään. Iloinen yllätys millä innolla se teki ja kesti muutaman toiston, vaikka muuten onkin kovin hellearka. Hieno mies. Pienellä hienosäädöllä me kyllä selvitään kolmosissa.. kai. Pitää vain treenata noita putkeen irtoamisia sekä takaaleikkauksia kepeillä.

Mutta sitten asia josta jäi kaikkein kivoin mieli. Sain jälleen juosta radalla Sylvi-russelin kanssa ja ai että se on etevä otus! Ikää on vuosi ja 5 kk, treeniä alla puolisen vuotta ja meno ihan ilmiömäistä. Vain kepit kaipaavat reeniä ja tästä koirasta kuullaan sen jälkeen! Katsellaan josko tästä ihanuudesta kehittyisi vaikka ihan lainakoira kisoihin asti, niin erikiva se on!

2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Lueskelin eilen tätä blogia ja tuun varmasti lukemaa toistekki! (-; Rikun blogin linkkilistaanki pääsitte

Saara kirjoitti...

voi kiitosta! (: