5. kesäkuuta 2010

Piste-ennätyksiä mölleissä!Eilen käytiin mölleilemässä oman seuran epävirallisissa agiliitokisoissa. Tuomarina Heidi Hirvasoja-Korkee, joka oli loihtinut kivat radat. Tuloksissa ei ole kehumista, mutta saatiimpa silti kotiintuomisia! Tällä kertaa ne voisi luokitella eniten virhepisteitä keränneiden palkinnoiksi.

Startattiin Declan kanssa toista kertaa ikinä mölliradalla. Rata näytti tältä:

Kiva, simppeli ja taino.. sen piti olla simppeli. Ensimmäiseltä hypyltä kielto, jonka jälkeen rata meni melko kivasti. Tuloksena muistaakseni 15, mutta vauhti oli hieno! Loppusuoralla muurin palikat lenteli.. pitää siis taas vahvistaa muuria muuria muuria. Tällä voitto kotiin! Aika hyvin hei.

Coodyn kanssa mentiin epäviralliselle, vaikka tarkoituksena oli vain turistoloida papparaisen kanssa.Varsinaista putkihässäkkää. Coodynkin kanssa kielto ensimmäiseltä hypyltä, tosin sijoitin sen huonosti, joten oma vika. Puomin alastulokontaktia ei piruvie ottanut, se siis uusittiin. Seuraavaksi ongelmia kepeillä. Se ei edelleenkään hae sitä ensimmäistä väliä vaan sukeltaa (varsinkin avokulmissa) vähintään toiseen. Ennen kolmosissa starttaamissa toi homma täytyy saada kuntoon. No, keppien jälkeen se sitten pujahtaa aalle ja väärään päähän putkeen, jonka jälkeen ( ihme ) onnistunut loppusuora. Tällä upealla radalla sijoituimme sijalle 2! : D

Ei ollut kovin kova tasoiset möllit siis, mutta hauskaa oli ja saatiin rahoille vastinetta.

Lämmittelynä otettiin Coodyn kanssa vähän tokoa. Että se tekee hienosti sillon kun sitä huvittaa! Miten saan sen vireystilan tollaseksi kokeessa? Raahaan paikanpäälle muutaman agiesteen?

Ei kommentteja: