2. kesäkuuta 2010

Ahkerointia kisailun saralla

Ollaan käyty toukokuun aikana jos jonkinmoisissa kekkereissä, hyvällä ja huonolla menestyksellä.

15.5 käväistiin hakemassa Polvijärven Huhmarista tokossa 3. tulos. Päivä oli todella kuuma ja koe aamupäivällä, joten odotukset eivät olleet korkealla. Meidän suoritus meni mönkään jo alussa, kun Coody lähti taas perään paikalla makuussa. Jätkä ei kuitenkaan ottanut kuin muutaman askeleen ja meni maahan ennenkuin käännyin. Seuraamisista 6 ja 6½, joten ei ilakointia niidenkään saralta, mutta loppu liikkeet klaarattiin sitten jo paremmin.22.5 otettiin nokka kohti Lieksan agilitykilpailuja. Tuomarina ihana Tuija Kokkonen ja radat, joissa oli paljon purtavaa. Ensimmäiseltä radalta löytyi mm. vaikea avoin keppikulma, jonka tiesin menevän pieleen. Vaan eipä siitä tarvinnut ressata, kun rata meni harakoille jo kolmannella esteellä, jossa tuli ihan käsittämättömän tyhmä kielto. Loppujen lopuksi tuloksena 15vp ja paljon yliaikaa. Radalta löytyi kuitenkin tekemisen iloa ja kontaktit otettiin kerrankin hyvin, joten hyvillä mielin sai odotella toista rataa.
Toinen rata oli suoraviivaisempi kuin edeltäjänsä, muttei kuitenkaan antanut aihetta löysäilyyn. Rata meni kuitenkin hyvin, ja lopulta maaliin tultiin nollan kera ja menolippu kolmosiin oli hanskassa!
Viime viikonloppu sitten vietettiin Joensuun jo perinteeksi tulleessa Karelia Showssa. Decla oli ilmoitettu kummallekkin päivälle ja sunnuntaina lainasin Coodya JH-kehään. Partanaama esiintyi kerrankin handlerin toivomalla tavalla, eikä sen takia tarvinnut haroa hiuksia päästä, joten mikään ei jäänyt tällä kertaa harmittamaan ja kaikki sinistä nauhaa kirkkaampi oli plussaa.

La 29.5.2010 Joensuu KR
tuomarina Harto Stockmari, Suomi
tuloksena EH/2

Eritt. narttumainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet ja koko. Hyvä päää, ilme ja purenta. Hyvä kaula ja runko. Köyhä eturinta, hieman luisu lantio. Normaalisti kulmautunut. Selkäkarva ok, raajakarvat pehmeät. Liikkuu normaalisti. Voisi olla itsevarmempi.

Su 30.5.2010 Joensuu KV
tuomarina Zafra Sirik, Israel
tuloksena ERI/3, PN4

Good size. Feminin, small head. Good front. Moderate topline . Good hindquaters, exellent coat. She moves well.


Hyvät arvostelut siis.

2 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Hmh, tarviiko edes kertoa ettei partapennun kuva ainakaan helpota tilannetta :D!

Coodyn parta on kuvissa ihan val-ta-va! Siis ei kellään ole tuollaista, mahtava :D

ja kivaaa että teilläkin on nyt tällainen blogi, linkitän teidät kun haluan kuitenkin seurata kuulumisia ja katsella kuvia.. toivottavasti jaksat päivitellä!

Saara kirjoitti...

Tuosta mahtavasti parrasta voidaan olla montaa mieltä silloin, kun siitä löytyy edellisen viikon menu ja sitä saa harjata auki puolisen tuntia. :D mutta onhan se aika <3