7. huhtikuuta 2011

" Missä rotta?! "

Nuo kaksi maagista sanaa saavat Declan hiljenemään räksytykseltään ja etsimään kauhealla tohinalla Rotan suuhunsa, jonka jälkeen snautseri kulkee onnellisena häntäänsä heiluttaen ympäri asuntoa. Joka ikinen kerta kun joku tulee kotiin, Decla etsii ( yleensä ilman erillistä kehotusta ) rottansa ja tuo saaliinsa näytille.

Kyse ei suinkaan ole oikeista rotista, vaan Ikean tuliaispehmoleluista. Tällä hetkellä menossa rotat nro. 3 ja 4. Edelliset olivat sen verran käytetyn näköiset ja tuntuiset, että oli parempi päästää ne kärsimyksistään ja hakea niiden tilalle uudet Rotat. :)

tälläinen on meidän vastaanottokomitea: Coody jakelee haleja ja pusuja, Decla keskittyy rottaansa.

Kovasta käytöstä johtuen rotat ovat kovalla koetuksella ja tälläkin hetkellä toinen rotista potee sairaslomaa ja odottaa tikkaukseen pääsyä. Joskus rotat viettävät monta päivää pakkasessa tai vesisateessa, niillä leikitään vetoleikkejä, niiden turkki kuorrutetaan kuolalla.. Tämän takia Rottia täytyy olla vähintään kaksi. Kun toinen palautuu jostakin koettelemuksesta, niin toinen saa osakseen tuplahuomion.

Mutta koska ne antavat eräälle pienelle snautserille hurjan paljon iloa ja onnellisen hymyn, niin tässä talossa tullaan varmasti näkemään rottia myös nykyisten poismenon jälkeenkin.

3 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Ihana Decla, tuo ilme kuvassa.. jokseenkin tuttu!
Amorilla ja D:llä taitaa olla enemmän yhteistä ko osasin kuvitellakkaan.. voitais varmaan vaihtaa niitä hetkeksi etkä ehkä edes huomais eroa, ok?

Tässä Amor ja råtta asuntovaunussa pari kesää sitten:
http://i.imgur.com/3LZgi.jpg

Saara kirjoitti...

voi eii, ihana amor! :)) veikkaan, että sie ainakin huomaisit eron hyvinkin vikkelään. nimittäin amor on varmasti tuplasti fiksumpi ja hiljaisempi kun tanttara.

M & P kirjoitti...

Meilläkin oli Ikean rotta Kodalla leluna, meidän tuholainen vaan kun tykkää hajoittaa kaiken kivan, niin sen jälkeen kun Roosa-rotalta puuttuivat jalat, häntä ja naama, joutui se rottien taivaaseen :D Toinen oli mäyräkoira pehmolelu Ikeasta, mutta koettuaan saman kohtalon kuin rotta, ei Kodalla tätä nykyään pehmoleluja ole eikä uusia tule! :D