17. kesäkuuta 2011

Tie tottelevaisuusvalioksi part 1

Nyt lupaan katkaista tämän bloginpäivityskatkos-kierteen! Kesä on jo pitkällä ja pikku hiljaa myös oma reenimotivaatio nostaa päätään, joten josko sen myötä jaksaisin kirjoitella kuulumisia myös tänne.


Hirveästi on taas tapahtunut, mutta tärkeimpänä nostan Maaningalla 12.6 kisatut aksastartit. Ja se muuten oli melkonen reissu se. Aamu alkoi Kertun nollaradalla, eli rouva liitelee nyt kakkosluokassa. Hieno aamu jatkui Declan ensimmäisellä nollalla. :) Aikakin taisi olla -6 sekunnin pintaan ja sijoituttiin toisiksi. Molemmilla hyvät kontaktit, erityisesti Declan keinu oli huippu! En olettanutkaan, että hyvä tuuri jatkuisi sen pidemmälle.. Nimittäin Declan toinen rata olikin sitten aivan katastrofi. Lentokeinu, muurilta kielto, kepeiltä miljoona virhettä ja lopuksi hylky puomin alastulolle pissimisestä. Kyllä olin ylpeä! No ilmeisesti nesteytys ainakin oli kunnossa. Kertulle 10 ja Coodylle pitkän päivän päätteeksi kaksi kipaletta hyllyjä.

videoita tulossa


Nyt ollaan pikku hiljaa paneuduttu taas tokoiluun ja päästy jopa reenaamaan valvovan silmän alle.

Tämänhetkisiä pähkinöitä purtavaksi:


  • perusasento ( liian edessä erityisesti luoksetulossa, vajaa noustessa maasta )

  • nousee ajoittain maasta ilman lupaa

  • kaukoissa eteneminen rauhallisemmin ( liikkuu eteenpäin )

  • vino maahanmeno

  • oikella kääntyminen väljä

videoita tulossa


Paljon muutakin on, mutta nämä tullut huomattua reenatessa. Luultavasti lista kasvaa reenimäärän kasvaessa. ;)


Declan oirehteminen on kasvanut kevään ja kesän tullessa. Silmät vuotaneet jatkuvasti ja rapsuttelu lisääntynyt huomattavasti, eli kortisonia annetaan nyt useammin. Ruokavalio tällä hetkellä riisi-broilerinjauhispuuro ja kalkkunansiivet. Tosi yksipuolista, mutta tällä pysyi rapsuttelu kurissa talvella. Nyt siitepölyt tekee tepposesta ja olo selvästi tukalampi.
Ei kommentteja: