5. huhtikuuta 2011

Elossa ollaan

..vaikka hiljaiseloa täällä blogin puolella onkin pidetty.

Ollaan lenkkeilty kevätauringossa, kahlattu kuralammikoissa, reenattu agia ja tehty vähän kalsaritokoja. Jo alkaa kuumottaa kesän reenailut ulkona! Kovasti olen miettinyt, jotta mennäänkö Coodyn kanssa hakuryhmään. Kysymys kuuluu, että onko ohjaajalla siihen resursseja kaikkien agi-, toko- ja työhommien lisäksi. Pitää sitä kai muutakin elämää olla kuin koirat, vai pitääkö? ;) Niin sitä viimekin kesänä reenattiin perjantai-illat agia, kun muut veti humppaa tanssilattioilla.

ACE:lla ollaan käyty hakemassa reeniä ja viime kerta Sannan koulutettavana menikin jo himpun verran paremmin kuin eka kerta! Coody oli kuulolla ja jaksettiin tehdä töitä kovalla teholla himpun verran pidempään kuin viimeksi. Rataprofiilia ei ole tarjolla, mutta oli Suomalaisen Jarin kehittelemä ja sisälsi muutamia aika kinkkisiä kohtia.
Noin muuten ollaan tehty aika vähän agihommia. Reeneissä tehdään pikkujuttuja ja keskitytty mm. keppeihin ja kontakteihin. Declan kontaktit on ihan tykit! Siis mahtavan nopeet. Välillä muistaa pysähtyä, välillä ei. Mutta ehkä siihen tulee varmuutta ajan kanssa. :) Coodyn kontaktit edelleen hitaat, varsinkin Declaan verrattuna. Coody kisaa seuraavan kerran pääsiäisenä useamman startin verran. Decla starttaa luultavasti vasta ulkokentällä toukokuussa.

Tokossa ollaan tehty avo-luokan juttuja. Noudossa luulin Coodyn saaneen oivalluksen, mutta taisin olla väärässä. Noutaa juu, mutta pureskelee edelleen. Seuraava askel on kokeilla metallikapulaa. Jos ei hyvällä niin sitten pahalla :). Kaukoissa pidennetään pikku hiljaa välimatkaa. Istumaannousu on epävarma, maahanmeno varmempi. Luoksetulossa pakka on hajonnut, sillä perusasento ei enää meinaa löytyä. Sitä siis tahkotaan lyhyeltä matkalta. Paikkamakuuta ei olla tehty.. Pitäisi varmaan muistutella mieleen niin voisi katsella alkukesälle koetta.

Kotisivut olisi tarkoitus päivittää, koirien kuvia kehittää valokuviksi jne., mutta mitään ei saa aikaiseksi kun on liikaa aikaa!

Ei kommentteja: