5. tammikuuta 2011

Pyykkipäivä!

Kuvat kertovat enemmän kun tuhat sanaa..

minä oon petetty ja masentunut, piste.

Kuten kuvista näkyi, meillä vietettiin tänään nuutserien pesupäivää, eikä asianomaiset olleet asiasta kovinkaan onnellisia :)

Ollaan vähän ryhdistäydytty treenaamisen osalta. Tänään käytiin agiliitelemässä pitkästä aikaa ja kyllä kulki Coody hienosti. Otettiin lähinnä kaikkea pientä hifistelyä: tiukkoja käännöksiä, keinua, keppejä jne. Deccis kulki nenä maassa ja havahtui aina välillä tekemään vähän agijuttua. Mutta jos jotain positiivista Känkkäränkän suorituksesta pitää hakea, niin sillä on aika pirun makeet ja nopeat kontaktit! .. aina sillon kun se muistaa pysähtyä.

Coodyn kanssa ollaan tokoiltukin ja se on painottunut lähinnä vahvistamaan seis! - käskyä, maahanmenojen nopeuteen ja seuraamisen tiiviyteen. Kaukoja ollaan tehty turkasen vähän, mutta ne sujuu lyhyeltä matkalta ihan hienosti. Kasvatellaan siis pikku hiljaa matkaa. Noudon kanssa ei olla edistytty.. Ollaan tehty kynän pitämistä naksun avulla, mutta pureskelee sitäkin. Paikkamakuun kanssa pitäisi tehdä töitä, jos meinaan tuon piskin joskus sinne BH-kokeeseen viedä.

Siis - vielä paljon tekemistä AVOa ja bh-koetta ajatellen.

Ei kommentteja: