31. tammikuuta 2011

ACE treeni14.2 EDIT

Tässä siis parin viikon takainen valmennusreeni. Käytiin 3 hengen porukan kanssa Kuopiossa vähän hakemassa neuvoja ja voi kun tekikin hyvää saada pitkästä aikaa ohjattua treeniä!

Meitä koulutti ACE:n Harri Katainen, jonka ohjaamista olen monet kerrat ihastellut - niin sulavaa ja vaivattoman näköistä. Tykkäsin Harrin kouluttamistyylistä; näytti paljon itse, jonka kautta ymmärsin itsekin paremmin mitä kuuluu tehdä. Käytännössä ohjeiden toteuttaminen vaati kuitenkin hieman toistoja.. Kyllä sitä tunsi itsensä niiiiin huonoksi! Mutta tästä me noustaan, kun aletaan käydä ACE:lla parin kuukauden välein. :)

Coody ei ollut ihan täpöllä messissä. Liekkö uusi halli vai mikä, mutta keskittyminen ei ollut ihan huippuluokkaa ja kierrokset laskivat aika äkkiä. Kotona sillä kuitenkin riittää intoa enemmän kuin tarpeeksi, joten toivottavasti sellaisia kierroslukemia nähdään myös koulutuksessa.

Tarkemmin en ala koulutusta ruotimaan, mutta kyllä ne tiukat käännökset on edelleen meille (= minulle) vaikeita. Harrin kanssa Coody teki niiiiin kauniit ja niukat kaarrokset jotta! Joten kyllä se vika minusta löytyy ;).

Mutta, innolla odottaen seuraavaa kertaa!

Ei kommentteja: