27. helmikuuta 2011

Turhan läheltä liippasi


Nikon pääsi pitkästä aikaa ulkoilemaan

Eilen taas oltiin kisoomassa. Joensuussa kisattiin ja kartturilla yhteensä 8 starttia juostavana. Ei paha. ;) Maneesilla vierähti noin 10 tuntia ja siinä ajassa ehti syväjäädyttyä aika moneen otteeseen!

Kerttu aloitti ja tällä kertaa keppien lisäksi ongelmaksi koitui kontaktit. Rouvan kuppi menee näköjään aika äkkiä nurin kisatilanteessa ja radalla nähdään ihmeellistä tohottamista. Kunhan into ja vauhti saadaan kanavoitua oikeaan osoitteeseen niin ollaan äkkiä sm-kisoissa kuulkaas, sillä tältä tytöltä ei vauhtia puutu!

+vauhti
-kepit ja kontaktit

videot tulossa

Decla starttasi vain yhdellä radalla, joka meni aika hyvin. Vaikka virheitä tuli niin kaikkein tärkeintä oli se, että suoritus oli sujuva ja tehtiin hommia, eikä huuhailtu! Kyllä tästä vielä hyvä tulee. :)

+ei haahuilua
+irtoaa
+kontaktit
-kepit

video tulossa

Sylvin ensimmäinen rata oli yllätys. Yleensä Sype pysyy hyvin kädessä, eikä tee juurikaan omia ratkaisuja. Nyt neiti kuitenkin paineli menemään asenteella, eikä siinä tohinassa paljoa katseltu minne oikeasti pitäisi mennä. Niimpä sitten mentiin väärään päähän putkea ja sen jälkeen homma karkasi ihan handusta! :D Toisella radalla ne kepit...

videot tulossa

+irtoaa
+ok kontaktit
-kepit

Päivän kruunasi Coodyn 3 starttia. Oli ihan mahottoman kiva kisata taas kultapojun kanssa. Ensimmäiseltä radalta 0 ja vielä aliaikainen sellainen! Harmittavasti sijoitus kuitenkin ( vasta ;) ) toinen ja serti meni ohi suun. Harrrrmittaa! Tälläisiä päiviä ei tule kovin usein vastaan, että meillä olisi mahdollisuus sertiin. No saatiin toinen sm-nolla plakkariin, vaikkei me niillä mitään tehdäkään.
Toiselta radalta myös 0 rv mutta valitettavasti yliaikaa oli, joten tupla jäi saamati. Yritettiin me pinkoa mitä jaloistamme päästiin, muttei se näköjään riitä. Muutamia sekunteja saatais varmaan pois, jos meidän kontaktit olis nopeemmat ja kaarrokset pienemmät. Mutta se on tätä jossittelua. Pääasia on, että meillä on mahottoman kivaa!
Viimenen rata oli hypäri, jolla koeteltiin ohjaajan turnauskestävyyttä. No kämmättiinhän me se hyllyttämällä väärään päähän putkea. Rataantutustumisessa vähän kaavailin, että siinä kämmätään, kun olisi pitänyt saada koira käännettyä tosi tiukasti. No ei haittaa.

videot tulossa

+kepit
-hitaat kontaktit

Ensi lauantaina kisataan Sylvin kanssa Lappeenrannassa 3 starttia ja 2 viikon päästä Varkaudessa vähän isomman köörin kera. En vielä tiedä ilmotanko edes Declaa mukaan. Aikalailla menee lähiviikot agiliidon merkeissä, koska Varkauden kisojen jälkeen sunnuntaina lähdetään ACE:n valmennukseen Kuopioon. Mutta en valita, lukulomallahan on aikaa. ;))


Ja loppuun kevennykseksi Coodyn tämän hetken hurmaana ulkomuoto:


komea, eikö?

Ei kommentteja: